Tanfolyamok
Ajánlataink
kapcsolat
Tanfolyamok Ajánlataink Kapcsolat
medlaser dentlaser vetlaser
medlaser dentlaser vetlaser
magyar  /  English
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu Hírlevél 
Tel.: +36 1 203 Mutasd!0001, +36 70 679 Mutasd!8810
keresés
Facebook

Dr. Kiss Zsuzsanna: „Itt van kéznél, mobil és nagyon látványos gyógyulásokat tapasztalhatunk meg vele.”

Dr. Kiss Zsuzsanna fogorvos Szegeden. Pályája indulásakor volt egy kis kézi lézere, de annyi mindenre kellett figyelnie akkortájt, hogy nem maradt ideje a lézerkezelésekre. Azóta is foglalkoztatta a gyógyításnak ez a fájdalommentes és nagyon hatásos módja. Nem hagyta annyiban, vásárolt egy újabb készüléket. Tavaly novemberben érkezett meg hozzá az Optikop kombinált lágylézer-készülék. Nagyon szereti és sikerrel alkalmazza a rendelőben és azon kívül is.

A készülék használatához kapcsolódó tanfolyamot mikor végezte?

Tavaly áprilisban voltam tanfolyamon. Utána próbáltuk megoldani a készülékvásárlást pályázati rendszeren keresztül, de nem jött össze. Végül augusztusban megrendeltem. A chip-hiány és egyéb okok miatt a szállítás egy kicsit elnyúlt, de november elején a kezembe került a készülék, és azóta használom.

Mennyire találja hasznosnak a tananyagot? Tudja a gyakorlatban hasznosítani?
Dr. Kiss Zsuzsanna: „Itt van kéznél, mobil és nagyon látványos gyógyulásokat tapasztalhatunk meg vele.”A továbbképzés online volt a vírushelyzet miatt. Ez kényelmes megoldás, mert nem kellett a fővárosba utazni innen Szegedről, azért a személyes továbbképzéseknek más a hangulata. De így is elmondhatom, hogy abszolút használható, és olyan tudást adott, amit a mai napig alkalmazni tudok. Azóta is, ahogy időm engedi, utánaolvasok a témának. Folyamatosan tanulok, és egyre nagyobb sikerrel használom. Szeretem.

Ezt jó hallani. Honnan jött az ötlet, hogy elkezdjen lézerkészüléket használni?

Nagyon régen, amikor elkezdtem dolgozni, akkor volt egy kis lézerem. Egy pici kézi lézerem, amivel a szájakupunktúrát próbálgattam több-kevesebb sikerrel. A szakmai indulásnál sok mindennel kellett foglalkozni, ezért beletört a bicskám, de a lézer mindig is mozgatta a fantáziámat.

Miért az Optikop lágylézer-készüléket választotta?

Egyértelműen a tanfolyam az oka. Keresgéltem a lehetőségek között, és az ár-érték arány miatt a Gyógylézer Család tanfolyamát választottam. Ott ismertem meg a készülékeket.

Mi mindenre használja?
Nem csak a rendelőben használom, hanem saját célra is. Megvettem hozzá a fizikoterápiás kezelésekre alkalmas lézerzuhanyt is.

A munkám során a parodontológiában abszolút meggyőzött, szinte minden nap a kezemben van. Nagyon jó eredményeket értem el vele ezalatt a néhány hónap alatt. Sikerült olyan kezeléseket elvégeznem, amik engem is meggyőztek arról, hogy ez a készülék tényleg jó. Használom a foghúzások előtt és után néhány nappal. Utókezelésre, sebgyógyulásra, fájdalomcsökkentésre kiváló. A frissen feltett fogszabályzók fel tudják sérteni a nyálkahártyát. Ilyenkor lézerkezeléssel pillanatok alatt fájdalommentessé tudjuk tenni a területet. Fogcsiszolás után, hogyha több fogat kezelek, átvilágítom a készülékkel, hogy az utóérzések se legyenek nagyon kellemetlenek.

Lézerkészülékkel gyorsabb a gyógyulás, észreveszi a különbséget?

Igen, sokkal gyorsabb, látványosabb! Szinte egyik napról a másikra szépen gyógyul és fájdalommentessé válik a problémás terület.

Dr. Kiss Zsuzsanna: „Itt van kéznél, mobil és nagyon látványos gyógyulásokat tapasztalhatunk meg vele.”A betegek is szeretik?
Igen! Először furcsán néznek, mikor feladom rájuk a szemüveget. Nem tudják, mi fog következni. Elmondom nekik, hogy ez csak fény, tehát igazából semmit nem fognak érezni belőle, de majd a következményei jók lesznek.

Tehát, ténylegesen fájdalommentes, nem éreznek semmit a betegek?

Igen, így van!

Említette, hogy nemcsak a praxisban, hanem azon kívül is használja. Mire? Meséljen erről, kérem!

Próbálom a fizikai állóképességemet fenntartani, ezért elég intenzíven sportolok, és ebből kifolyólag mindig vannak sérüléseim: húzódás, rándulás. Erre kiváló a fizikoterápiás készülék.

 

Rövid ideje használja a készüléket, de ki tudna esetleg emelni néhány olyan esetet, amikor meglepően jó eredményt ért el lézerterápiával?
Volt egy fiatal hölgy, akinek elég komoly pótlást készítettünk. Nem igazán takarította, nem úgy tartotta karban, ahogy azt illett volna. Elég csúnya parodontális elváltozások keletkeztek a szájában. Felmerült a kérdés, mit kezdhetünk ezzel. A lézerkezelést választottuk. Nem keveset küzdöttünk, másfél-két hónapos kezeléssorozat után értünk el odáig, hogy megoldottuk a problémát anélkül, hogy egy nagyobb parodontológiai műtétre került volna sor.

A napokig fájó herpeszes, illetve aftás szájfertőzésekre is remek. Van egy kis tanuló lányunk itt a fogtechnikai laborban, aki hónapról hónapra visszatérő herpeszekkel küzd. Olyan igazán tisztességes kiütésektől szenved. Most már a második hónapja azt csináljuk, hogy rávilágítok lézerrel, mikor érzi a bizsergést, mielőtt kijönne a herpesz. Másnap, harmadnap jön hozzám, hogy hurrá, ezt is megfogtuk. Sikerült megelőzni az újabb szenvedést.

Ezt öröm hallani! A beszélgetés végén megtenné, kérem, hogy összefoglalja, miért szereti az Optikop lágylézer-készüléket?

Borzasztó egyszerű használni, amikor az ember ráérez, melyik gombot, hogy nyomja meg és melyik készülékhez nyúljon. Nagyon tetszik, hogy beállítja magának a dózishoz az időt, és tényleg nem kell számolgatni, mennyit is „lövök”. Itt van kéznél, mobil és nagyon látványos gyógyulásokat tapasztalhatunk meg vele.

Köszönjük szépen a beszélgetést!

 

Rizsányi Rózsa

Vissza

Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld