Írjon nekünk,
kérdezzen tőlünk!
Küldje el nekünk kérdését és mi hamarosan megkeressük Önt válaszunkkal.
Az itt megadott e-mail címre automatikus visszaigazolást küldünk arról, hogy e-mailjét Ügyfélszolgálatunk megkapta.
 

Szolgáltatások

Javítás

A Gyógylézer Család lézerkészülékei nem igényelnek karbantartást, a felhasználónak csupán az optika tisztántartásáról kell gondoskodnia (a készülékek kezelési útmutatója rézletesen leírja a tiszítási eljárást).

A készülékekre  a Gyógylézer Család Kft. 24 havi teljes körű garanciát vállal, kivéve az akkumulátorokat és elemeket, melyekre nincs garancia.  A lézert csak a kezelésére kioktatott személy kezelheti a biztonsági rendszabályok maradéktalan betartása mellett . A nem rendeltetésszerű használatból eredő bármilyen károkozásért nem vállalunk felelősséget. 

A készülékek javítását telephelyünkön végezzük, a készülékek szervízbe juttatása az ügyfeleink feladata. 

Kérjük, szervizbeszállítás előtt gondoskodjon a készülék megfelelő tisztításáról és fertőtlenítéséről!

Cégünk a javítást maximum 15 munkanapon belül vállalja, de általában a javítási idő 5 munkanapon belüli.  Előre egyeztetett, különleges esetekben másnapra történő, vagy akár a készülék szervizbe kerülésekori azonnali javítást is vállalunk. Ilyen irányú igény esetében  kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. 

Felülvizsgálat

A készülékeket – a hatályos szabályozás szerint - kétévente felhatalmazott vizsgáló-szervezettel felül kell vizsgáltatni. A Gyógylézer Család ezen a téren is a rendelkezésére áll. Nem kell mást tennie, mint eljuttatnia hozzánk készülékét, mi biztosítjuk a felülvizsgálatot. Ügyfeleink bevett gyakorlata, hogy javítás esetén, amennyiben aktuális, egyúttal a a felülvizsgálatot is megrendeli, így csak egy alkalommal kell nélkülözniük a készüléket. 

Vissza a lap tetejére

Akkreditált továbbképző tanfolyamok

A Gyógylézer Család kiemelten fontosnak tartja, hogy a lézerkészülékekkel együtt az eredményes kezeléshez szükséges szaktudást is átadhassa Vevőinek! A lágylézer terápia ugyanis csak akkor van hatással a betegre, ha a megfelelő helyen, mélységben, a megfelelő hullámhosszon, megfelelő dozírozás mellett és a megfelelő gyakorisággal kezeljük őt, azaz a megfelelő szaktudás nélkül nem lesz eredményes a kezelés. 

Tanfolyamainkon a lágylézer terápiát hosszú évek óta alkalmazó szakorvosok előadásában hallgathatják meg és sajátíthatják el a szükséges és alapvető ismereteket, illetve előadóink sokéves gyakorlati tapasztalataikat is megosztják Önökkel. 

A Gyógylézer Család akkreditált tanfolyamainak elvégzése után az orvosok 16 credit pontot (reumatológia, fiziotherápia, sportorvosi gyakorlat), a fogorvosok 16 credit pontot (dento alveoláris sebészet; fog- és szájbetegségek; fogorvos, szakirányú szakképesítés nélkül) szerezhetnek meg a 2016-os évben.

Tanfolyamainkon a lágylézerek alkalmazásához szükésges főbb témaköröket vesszük át, mint például a lézerek működésének alapjai, hatásmechanizmusaik, az orvosi lézerek biztonságtechnikája, a dózistörvények, illetve a gyakorlati alkalmazáshoz szüskéges szakismeretek.

A Gyógylézer Család "Lágylézer terápia az orvosi gyakorlatban" (Credit: 16)" című tanfolyamát háziorvosoknak, reumatológusoknak, fiziotherápiás szakorvosoknak, szakembereknek, sportorvosoknak, gyógymasszőröknek, valamint természetgyógyászoknak ajánljuk.

A "Lágylézer terápia és diódalézeres sebészet a fogorvosi gyakorlatban" (Credit: 16) című tanfolyamunkat kifejezetten fogorovosok, szájsebészek számára alakítottuk ki.

Mindkét tanfolyam elérhető az adott szakterületeken dolgozó asszisztensek számára is, a hallgatóság igényeire fókuszált szakmai tartalmat biztosító tananyaggal (nem akkreditált képzés). 

A tavasszal és ősszel tartott tanfolyamaink két naposak (az asszisztens képzések 1 naposak), általában egy hétvégét ölelnek át.  Képzéseinket Budapesten, a cégünk székheléynek otthont adó irodaház oktatótermeiben tartjuk, de igény és megfelelő hallgatói létszám esetén az asszisztensi képzéseket kihelyezett helyszíneken is megtartjuk.   

 Amenniyben aktuális képzéseinkről szeretne részletesebb információt kapni, kérjük, kattintson ide!

Vissza a lap tetejére

Lágylézer-terápia Kongresszus

 A Gyógylézer Család hagyományteremtő módon fel kívánja eleveníteni „alma materünk”, a Laseuropa Kft. korábbi gyakorlatát: ismét megszervezzük a Laseuropa által korábban minden év végén megrendezett

  Lágylézer-terápia Kongresszust.

a Kongresszus védnöke: Dr. Mester Ádám, 
      a lágylézer-hatást felfedező Dr. Mester Endre professzor fia

Időpont: 2016. november 12. (szombat), 10:00 - 15:00 (program szervezés alatt)

Helyszín: Hotel Ventura, 1119 Budapest Fehérvári út 179. 

Részvételi díj: OPTIKOP lézert használóknak 4000 Ft+áfa, érdeklődőknek 8000 Ft+áfa

Jelentkezési határidő: 2016. november. 02.

A befizetett részvételi díjat a jelentkezési határidő előtti lemondás esetében visszatérítjük, a jelentkezési határidő utáni lemondás esetén nem áll módunkban a részvételi díj visszafizetése.

 Ha Ön

  • OPTIKOP lézer-felhasználó,
  •  szeretné elismert orvosok és szakértők tapasztalatait megismerni, és
  • szeretne átfogó képet kapni a lágylézerek és általában az orvosi lézerek aktuális és új alkalmazási területeiről, eredményeiről és lehetőségeiről, 

 JELENTKEZZEN Ügyfélszolgálatunkon: 
e-mailben: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu, vagy telefonon: + 36 70 679 8810 

  Az előzetes program megtekintéséhez kattintson ide

Lézerkészülék-felülvizsgálati akció

A Kongresszus ideje alatt a helyszínen átadott OPTIKOP lézerek kötelező felülvizsgálatát a Kongresszus résztvevői számára ingyen elvégezzük, Önt csak a postaköltség terheli, ha nem tud eljönni hozzánk készülékéért.

A készüléket a Kongresszus helyszínén átvesszük, a felülvizsgálat elkészültéről értesítjük. A készüléket a Gyógylézer Család székhelyén lehet személyesen átvenni, vagy kérésére postázzuk, ez esetben a postaköltség Önt terheli.  

 További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Vissza a lap tetejére