Tanfolyamok
Ajánlataink
kapcsolat
Tanfolyamok Ajánlataink Kapcsolat
medlaser dentlaser vetlaser
medlaser dentlaser vetlaser
magyar  /  English
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu Hírlevél 
Tel.: +36 1 203 Mutasd!0001, +36 70 679 Mutasd!8810
keresés
Facebook
Termékeink

Optikop Termékcsalád

Az OPTIKOP termékcsaládot úgy építettük fel, hogy az OPTIKOP lézerek a felhasználói igényeket minden szempontból lefedjék. Kínálatunk az egyszerűbb és ezáltal olcsóbb kézi készülékektől kezdve (OPTIKOP Basic) a komplett, akár sebészeti beavatkozásokra is alkalmas lézer-kezelőrendszerekig (OPTIKOP TriCombiLaser) terjed. Felhasználásukat tekintve a lágylézer terápia teljes spektruma megvalósítható a megfelelően kiválasztott OPTIKOP lézerrel. Készülékeink a sok évtizedes tudományos kísérleti eredmények által optimálisnak tartott hullámhosszú lézerdiódákkal készülnek.

Minősített gyártás

A Gyógylézer Család gyártási és fejlesztési folyamata az ISO 13485, egészségügyi minőségbiztosítási szabvány keretei között folyik, ami biztosítja az egyenletes, minden részletében ellenőrzött gyártási minőséget, az esetleges hibák gyors, ellenőrzött javítását.

A Gyógylézer Család készülékei megfelelnek a 93/42/EGK európai irányelv az orvostechnikai eszközökről elnevezésű irányelv előírásainak.
Az EU-n belül orvostechnikai készülék CE jelölés nélkül nem forgalmazható, mivel ez a jelölés hivatott jelezni, hogy a készülékek megfelelnek a 93/42/EGK európai irányelv az orvostechnikai eszközökről elnevezésű irányelv előírásainak és szabadon forgalmazhatóak az Európai Gazdasági Térség (EGT) belső piacán. Cégünk tevékenységének és gyártmányainak éves akkreditációját a 1011 jelzőszámú EMKI-OGYÉI végzi, amely egy erre felhatalmazott szervezet (notified body).

A Gyógylézer Család nagy hangsúlyt fektet készülékei magas minőségére ezért cégünk által gyártott készülékek mindegyikét szakértő munkatárs ellenőrzi és teszteli.

Minősített fejlesztés

A Gyógylézer Család gyártási és fejlesztési folyamata az ISO 13485 egészségügyi minőségbiztosítási szabvány keretei között folyik, ami biztosítja az egyenletes, minden részletében ellenőrzött gyártási minőséget, az esetleges hibák gyors, ellenőrzött javítását.

Fejlesztéseink során a felhasználói igényeket és nagy tapasztalattal rendelkező orvosi támogatói csapatunktól érkező visszajelzéseket építjük bele készülékeinkbe, felhasználva az elérhető innovatív technológiákat és alapozva cégünk mintegy 30 éves tapasztalatára.

Munkánk időtállóságát bizonyítja, hogy készülékeink a 90-es évek eleje óta nagy számmal dolgoznak a hazai és nemzetközi piacokon.

Felülvizsgálat

A készülékeket – a hatályos szabályozás szerint – kétévente felhatalmazott vizsgáló-szervezettel felül kell vizsgáltatni. A Gyógylézer Család ezen a téren is a rendelkezésére áll. Nem kell mást tennie, mint eljuttatnia hozzánk készülékét, mi biztosítjuk a felülvizsgálatot. Ügyfeleink bevett gyakorlata, hogy javítás esetén, amennyiben aktuális, egyúttal a felülvizsgálatot is megrendeli, így csak egy alkalommal kell nélkülözniük a készüléket.

Tanácsadás

Mi nem egyszerűen eladni szeretünk, hanem megoldást nyújtani a felmerült igényekre. Ezért először kérdezünk, hogy megértsük, leendő felhasználónk a lágylézerterápia számos alkalmazási területe közül mely területeken szeretné az OPTIKOP lézereket használni és segítünk a választásban. Úgy gondoljuk, egy elégedett és bizalomteli ügyfél sokkal értékesebb, mint a pillanatnyi nyereségmaxializálás.

Orvosi csapatunk tagjai pedig a lágylézer-kezelésekkel kapcsolatos orvosszakmai kérdésekben nyújt segítséget az OPTIKOP lézerek felhasználóinak.

Szerviz

A Gyógylézer Család lézerkészülékei nem igényelnek karbantartást, a felhasználónak csupán az optika tisztántartásáról kell gondoskodnia (a készülékek kezelési útmutatója részletesen leírja a tisztítási eljárást).

A készülékekre a Gyógylézer Család Kft. 24 havi teljes körű garanciát vállal, kivéve az akkumulátorokat és elemeket, melyekre nincs garancia.  A lézert csak a kezelésére kioktatott személy kezelheti a biztonsági rendszabályok maradéktalan betartása mellett. A nem rendeltetésszerű használatból eredő bármilyen károkozásért nem vállalunk felelősséget. 

A készülékek javítását telephelyünkön végezzük, a készülékek szervizbe juttatása az ügyfeleink feladata. 

Kérjük, szervizbe szállítás előtt gondoskodjon a készülék megfelelő tisztításáról és fertőtlenítéséről!

Rólunk mondták

Az Önök által kifejlesztett készüléket lassan fél éve használom. Elsődlegesen a készülék tudása, másodsorban ár-érték aránya keltette fel érdeklődésemet. (Meggyőződésem, hogy e tekintetben a készülék „verhetetlen” a piacon.)

A készülék mindent tud, amire egy átlagos praxisban szükség lehet. Személy szerint nagy segítségemre van gyermekeknél a használata (pl. frenulectomia gyermek- és szülőbarát kivitelben).

Használom fogsebészeti beavatkozásoknál, majd a gyógyulás támogatásánál… és mindez egy készülékben!

A betegek visszajelzése egyértelműen pozitív.

A készülék használata egyszerű, kivitele praktikus. Jó vele dolgozni!

dr. Fáber Anita fogszakorvos, gyermekfogorvos
Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld