Tanfolyamok
Ajánlataink
kapcsolat
Tanfolyamok Ajánlataink Kapcsolat
medlaser dentlaser vetlaser
medlaser dentlaser vetlaser
magyar  /  English
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu Hírlevél 
Tel.: +36 1 203 Mutasd!0001, +36 70 679 Mutasd!8810
keresés
Facebook

Minősített gyártás

A Gyógylézer Család gyártási és fejlesztési folyamata az ISO 13485, egészségügyi minőségbiztosítási szabvány keretei között folyik, ami biztosítja az egyenletes, minden részletében ellenőrzött gyártási minőséget, az esetleges hibák gyors, ellenőrzött javítását.

A Gyógylézer Család készülékei megfelelnek a 93/42/EGK európai irányelv az orvostechnikai eszközökről elnevezésű irányelv előírásainak.
Az EU-n belül orvostechnikai készülék CE jelölés nélkül nem forgalmazható, mivel ez a jelölés hivatott jelezni, hogy a készülékek megfelelnek a 93/42/EGK európai irányelv az orvostechnikai eszközökről elnevezésű irányelv előírásainak és szabadon forgalmazhatóak az Európai Gazdasági Térség (EGT) belső piacán. Cégünk tevékenységének és gyártmányainak éves akkreditációját a 1011 jelzőszámú EMKI-OGYÉI végzi, amely egy erre felhatalmazott szervezet (notified body).

A Gyógylézer Család nagy hangsúlyt fektet készülékei magas minőségére ezért cégünk által gyártott készülékek mindegyikét szakértő munkatárs ellenőrzi és teszteli.

További szolgáltatások »

Rólunk mondták

Az Önök által kifejlesztett készüléket lassan fél éve használom. Elsődlegesen a készülék tudása, másodsorban ár-érték aránya keltette fel érdeklődésemet. (Meggyőződésem, hogy e tekintetben a készülék „verhetetlen” a piacon.)

A készülék mindent tud, amire egy átlagos praxisban szükség lehet. Személy szerint nagy segítségemre van gyermekeknél a használata (pl. frenulectomia gyermek- és szülőbarát kivitelben).

Használom fogsebészeti beavatkozásoknál, majd a gyógyulás támogatásánál… és mindez egy készülékben!

A betegek visszajelzése egyértelműen pozitív.

A készülék használata egyszerű, kivitele praktikus. Jó vele dolgozni!

dr. Fáber Anita fogszakorvos, gyermekfogorvos
Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld