Tanfolyamok
Ajánlataink
kapcsolat
Tanfolyamok Ajánlataink Kapcsolat
medlaser dentlaser vetlaser
medlaser dentlaser vetlaser
magyar  /  English
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu Hírlevél 
Tel.: +36 1 203 Mutasd!0001, +36 70 679 Mutasd!8810
keresés
Facebook

Akkreditált és minősített képzések

A Gyógylézer Család kiemelten fontosnak tartja, hogy a lézerkészülékekkel együtt az eredményes kezeléshez szükséges szaktudást is átadhassa Vevőinek. Ezért akkreditált tanfolyamokkal állunk rendelkezésükre, amelyeken a lágylézer terápiát hosszú évek óta alkalmazó, kiváló szakorvosok által megtartott képzések elvégzése után az orvosok 16 creditet (reumatológia, fiziotherápia, sportorvosi gyakorlatban), a fogorvosok 16 creditet (dento alveoláris sebészet; fog- és szájbetegségek; fogorvos, szakirányú szakképesítés nélkül) kapnak.

Minősített képzéseink az egészségügyi szakdolgozók számára is nyitottak, nekik 17 (egészségügyi szakdolgozók) és 18 (fogorvosi szakdolgozó) továbbképzési pontszámot biztosít lágylézer terápia tanfolyamunk elvégzése.

A tavasszal és ősszel tartott tanfolyamaink két naposak, általában egy hétvégét ölelnek át.  Képzéseinket Budapesten  tartjuk, de igény és megfelelő hallgatói létszám esetén kihelyezett képzéseket is vállalunk. 

További szolgáltatások »

Rólunk mondták

Az Önök által kifejlesztett készüléket lassan fél éve használom. Elsődlegesen a készülék tudása, másodsorban ár-érték aránya keltette fel érdeklődésemet. (Meggyőződésem, hogy e tekintetben a készülék „verhetetlen” a piacon.)

A készülék mindent tud, amire egy átlagos praxisban szükség lehet. Személy szerint nagy segítségemre van gyermekeknél a használata (pl. frenulectomia gyermek- és szülőbarát kivitelben).

Használom fogsebészeti beavatkozásoknál, majd a gyógyulás támogatásánál… és mindez egy készülékben!

A betegek visszajelzése egyértelműen pozitív.

A készülék használata egyszerű, kivitele praktikus. Jó vele dolgozni!

dr. Fáber Anita fogszakorvos, gyermekfogorvos
Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld